זנגולה – על הסופגניות השבלוליות האלה טרם שמעתם!
מצרכים:
300 גרם קמח תופח
2 כפות סוכר
2 כפיות אבקת אפיה
275 מל חלב
2 ביצים
אבקת סוכר להגשה
מחממים שמן בסיר גדול על בינוני-גבוה עד שהשמן מגיע ל-160 מעלות, בינתיים מערבבים יחד קמח, אבקת אפייה בקערה בינונית. טורפים יחד ביצה, חלב, סוכר בקערה בינונית נפרדת עד לאיחוד. מערבבים פנימה את תערובת הקמח עד לקבלת תערובת אחידה.
יוצקים תערובת לתוך שקית זיפר.
חותכים חור קטן (ברוחב של כ-⅓ אינץ') בפינה של שקית הזיפר ומעבירים כ-2 כפות בלילה בתנועה סיבובית לתוך שמן חם. חזור על הפעולה 3 פעמים כדי לצרף 4 עוגות משפך בסך הכל. מבשלים עד שתפוח והזהבה בתחתית, 30 עד 45 שניות; הופכים ומבשלים עד שהצדדים האחרים משחימים קלות, כ-20 שניות. בעזרת כף מחוררת, מעבירים לתבנית מרופדת בנייר סופג; מפזרים מיד אבקת סוכר. חזור על התהליך פעמיים עם שאר הבלילה כדי ליצור תוך החזרת השמן ל-160 מעלות ״ בין המנות. מגישים מיד.
יש לך טיפים בשבילנו?
יש לך טיפ מועיל ותרצה שאנשים נוספים יהנו ממנו? שלח אותנו אליו ואנחנו נדאג לפרסמו
יש לך בעיה?
אם יש לכם בעיה הקשורה לניקיון ולתחזוקת הבית- נשמח שתשתפו אותנו. הבנת הצרכים ובעיות יומיומיות תסייע לנו לפתח עבורכם פתרונות יעילים.