חיתוכיות שוקולד עם אגוזים וחמוציות לט"ו בשבט
חיתוכיות שוקולד מעולות משוקולד מריר ונוטלה, עם אגוזי מלך, חמוציות ושקדים, ממתק שוקולדי מושלם לט"ו בשבט ולכל ימות השנה
אם אין זמן לפאי, עוגה מושקעת או קינוח מסובך לט”ו בשבט – מכינים חיתוכיות שוקולד עם נוטלה, חמוציות ואגוזים. קינוח מהיר וטעים (כן צריך קצת זמן במקפיא) שכל המשפחה, כולל הילדים, ישמחו לאכול.
מצרכים:
30 גרם חמאה
70 גרם שוקולד מריר
1 כוס נוטלה
1/2 כוס אגוזי מלך קצוצים
1/2 כוס חמוציות מיובשות
1/2 כוס שקדים פרוסים
מיכל או 250מ"ל שמנת מתוקה 1 38%
250 גרם שוקולד מריר
תבניות אלומיניום אינגליש קייק – סנו סושי
אופן הכנה:
- מרתיחים סיר מים ושמים מעליו קערה עם חמאה ו-70 גרם שוקולד מריר.
- ברגע שנמס, מוסיפים את הנוטלה ומערבבים.
- מוסיפים את האגוזים, השקדים והחמוציות ומערבבים. מסדרים בשכבה אחידה בתבנית אינגליש קייק ומקררים במקפיא כחצי שעה.
- מחממים את השמנת בסיר קטן, מכבים את האש ומוסיפים את 250 גרם השוקולד המריר. מערבבים עד שהכל נמס והתערובת אחידה.
- מוזגים לתבנית מעל לשכבת השוקולד ומחזירים למקפיא לכמה שעות.
- מוציאים מהתבנית וחותכים לקוביות.
יש לך טיפים בשבילנו?
יש לך טיפ מועיל ותרצה שאנשים נוספים יהנו ממנו? שלח אותנו אליו ואנחנו נדאג לפרסמו
יש לך בעיה?
אם יש לכם בעיה הקשורה לניקיון ולתחזוקת הבית- נשמח שתשתפו אותנו. הבנת הצרכים ובעיות יומיומיות תסייע לנו לפתח עבורכם פתרונות יעילים.