מיקס צ’יפס ברוקולי ובטטה ב 10 דקות
צ'יפס ברוקולי ובטטה טעים ומזין. בלי לעבוד קשה, תוך 10 דקות יש לכם צ'יפס קליל, פריך והכי טעים שיש! תהנו
מצרכים ל 2 מנות:
2ראשי ברוקולי
2בטטות בינוניים
2כפיות שמן זית
1/2כפית אבקת שום
1קורט מלח דק
1קורט פלפל שחור טחון
נייר אפייה מתאים לתבנית נינג’ה לטיגון באוויר חם – סנו סושי
אופן הכנה:
- קולפים את הבטטה וחותכים לרצועות בעובי של סנטימטר. חותכים את ראש הברוקולי, בעזרת קולפן מקלפים את גבעולי הברוקולי כדי להסיר את הקליפה החיצונית. חותכים את הגבעולים למקלות בעובי של סנטימטר.
- מעבירים את הברוקולי והבטטה לקערה, מוסיפים את שמן הזית, אבקת השום, המלח, הפלפל השחור ומערבבים (אפשר להוסיף כל תיבול שמתחשק לכם).
- מרפדים תבנית נינג’ה בנייר אפייה מתאים, מניחים מעליו את הצ’יפס ומפעילים טיגון באוויר על 200 מעלות למשך 10 דקות.
**אזהרות! יש להימנע ממגע של הנייר עם גופי החימום כדי למנוע סכנת התלקחות. אין להפעיל את המכשיר לחימום ראשוני עם הנייר בפנים ול
X
יש לך טיפים בשבילנו?
יש לך טיפ מועיל ותרצה שאנשים נוספים יהנו ממנו? שלח אותנו אליו ואנחנו נדאג לפרסמו
X
יש לך בעיה?
אם יש לכם בעיה הקשורה לניקיון ולתחזוקת הבית- נשמח שתשתפו אותנו. הבנת הצרכים ובעיות יומיומיות תסייע לנו לפתח עבורכם פתרונות יעילים.