סורבה פירות יער מרענן

סורבה קליל בהכנה מהירה. לגיוון אפשר להוסיף עוד פירות – מה שאוהבים
משתמשים בפירות קפואים ומיד מתקבל סורבה טעים

כוס תותים קפואים
1 כוס פטל קפוא
1 כוס אוכמניות קפואות
1/2 כוס סוכר
1/2 כוס מים
2 כפות גלוקוזה (או דבש)
2 כפות מיץ לימון
לקישוט – עלי נענע ולואיזה טריים

הכנה:

  1. מרתיחים בסיר את המים עם הסוכר ומוסיפים את הגלוקוזה ליצירת סירופ סמיך.
  2. טוחנים במעבד מזון את כל הפירות ביחד ומוזגים מעל את הסירופ שהכנו ואת הלימון. טוחנים עד לקבלת מרקם חלק.

    טוחנים את הפירות ביחד ומוסיפים את הסירופ. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: נעמה רן



  3. ניתן להגיש מידית באמצעות כף גלידה עם כמה עלי נענע ולואיזה מעל או לשמור את הסורבה במקפיא בתוך סנו סושי שקיות זיפר סליידר.

    שומרים את הסורבה שנותר בשקיות זיפר במקפיא. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: נעמה רן

    סורבה פירות יער מתוק ומצנן. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: נעמה רן