פיתה שניצל – הפיתה שטלטלה את הרשת
קבלו את הטרנד הוויראלי של הרגע: פיתה שניצל! פיתה מצופה בפירורי לחם ומטוגנת כמו שניצל שלתוכה מכניסים סלטים, חומוס ואפילו - שניצל למיקסום החגיגה
מצרכים
מצרכים
- 1 פיתה
- 1/2 כוס פירורי לחם
- 2 כפות שומשום
- 1 ביצה
- 1 כפית ממרח חרדל
- 1/4 כפית מלח דק
- 1/2 כוס שמן קנולה - לטיגון הפיתה
- סנו סושי – שקיות זיפר
- סנו סושי – מגבות הפלא
אופן הכנה
- פותחים בחלק העליון של הפיתה פתח בעזרת סכין חדה כדי שבהמשך תוכלו לפתוח אותה בקלות ולמלא בה תוכן.
- בצלחת עמוקה בגודל הפיתה, טורפים היטב את הביצה עם החרדל.
- מעבירים את פירורי הלחם, השומשום והמלח לסנו סושי- שקיות זיפר וסוגרים היטב את השקית. מנערים קלות לערבוב המרכיבים.
- טובלים את הפיתה משני צדדיה בתערובת הביצה (הקפידו שהיא תהיה רטובה מכל הכיוונים) ולאחר מכן מכניסים את הפיתה לתוך השקית עם פירורי הלחם ומצפים אותה בפירורים מכל הכיוונים.
- מחממים את השמן במחבת גדולה.
- מטגנים את הפיתה במשך כ-3 דקות מכל צד, עד שצבעה זהוב כמו שניצל.
- מרפדים צלחת רחבה בסנו סושי- רב מגבת ג’מבו שיספגו את השמן ומעבירים את הפיתה לתוכה. בנוסף סופגים את עודפי השמן עם עוד מגבת פלא (טיפחו בעדינות על הפיתה עם המגבת).
- לסיום עוברים בעזרת סכין על הפתח שפערתם בפיתה לפני הטיגון וממלאים אותה בכל טוב.
X
יש לך טיפים בשבילנו?
יש לך טיפ מועיל ותרצה שאנשים נוספים יהנו ממנו? שלח אותנו אליו ואנחנו נדאג לפרסמו
X
יש לך בעיה?
אם יש לכם בעיה הקשורה לניקיון ולתחזוקת הבית- נשמח שתשתפו אותנו. הבנת הצרכים ובעיות יומיומיות תסייע לנו לפתח עבורכם פתרונות יעילים.