פלאפל ברוקולי – סנו סושי
מרכיבים:
2 כוסות של ברוקולי קצוץ
1 כפית אבקת שום או שום שן כתושה
1 ביצה
1/3 כוס קמח (כל סוג)
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
1/2 כפית מלח דק
1/2 כוס פרמז'ן מגורד
3 כפות מים
מגבות הפלא סנו סושי
נייר אפייה מחורר מתאים לנינג'ה סנו סושי
אופן ההכנה:
קוצצים את הברוקולי לחתיכות קטנות ומעבירים לקערה גדולה עם 3 כפות מים. מכסים את הקערה בנייר מגבת סנו סושי ומכניסים למיקרוגל ל-3 דקות.
בקערה נפרדת טורפים את הביצה, התבלינים והקמח. מוסיפים את הבלילה לברוקולי הקצוץ ביחד עם הפרמז'ן המגורד ומערבבים הכל ביסודיות.
מרפדים תבנית נינג'ה בנייר אפייה מותאם, בעזרת 2 כפות או הידיים מייצרים כדורים בינוניים ומסדרים על נייר האפייה.
טיגון באוויר חם 180 מעלות למשך 12 דקות.
להגשה:
בתוך פיתה עם מטבלים שאתם אוהבים (טחינה/ שמנת חמוצה) סלט עגבניות.
**אזהרות!
יש להימנע ממגע של הנייר עם גופי החימום כדי למנוע סכנת התלקחות. אין להפעיל את המכשיר לחימום ראשוני עם הנייר בפנים וללא מזון עליו.
יש לך טיפים בשבילנו?
יש לך טיפ מועיל ותרצה שאנשים נוספים יהנו ממנו? שלח אותנו אליו ואנחנו נדאג לפרסמו
יש לך בעיה?
אם יש לכם בעיה הקשורה לניקיון ולתחזוקת הבית- נשמח שתשתפו אותנו. הבנת הצרכים ובעיות יומיומיות תסייע לנו לפתח עבורכם פתרונות יעילים.