פלאפל ברוקולי – סנו סושי

פלאפל ברוקולי בקלי קלות בנינג'ה, בלי ללכלך את המטבח בשמן ובלי לעבוד קשה. תוך 10 דקות של הכנה יש לכם ארוחה טעימה, מזינה ומשביעה. תהנו!
 


מרכיבים:

2 כוסות של ברוקולי קצוץ

1 כפית אבקת שום או שום שן כתושה

1 ביצה

1/3 כוס קמח (כל סוג)

1/2 כפית פלפל שחור גרוס

1/2 כפית מלח דק

1/2 כוס פרמז'ן מגורד

3 כפות מים

מגבות הפלא סנו סושי

נייר אפייה מחורר מתאים לנינג'ה סנו סושי

אופן ההכנה:

קוצצים את הברוקולי לחתיכות קטנות ומעבירים לקערה גדולה עם 3 כפות מים. מכסים את הקערה בנייר מגבת סנו סושי ומכניסים למיקרוגל ל-3 דקות. 

בקערה נפרדת טורפים את הביצה, התבלינים והקמח. מוסיפים את הבלילה לברוקולי הקצוץ ביחד עם הפרמז'ן המגורד ומערבבים הכל ביסודיות. 

מרפדים תבנית נינג'ה בנייר אפייה מותאם, בעזרת 2 כפות או הידיים מייצרים כדורים בינוניים ומסדרים על נייר האפייה.

טיגון באוויר חם 180 מעלות למשך 12 דקות.

להגשה:

בתוך פיתה עם מטבלים שאתם אוהבים (טחינה/ שמנת חמוצה) סלט עגבניות.

 

**אזהרות!

יש להימנע ממגע של הנייר עם גופי החימום כדי למנוע סכנת התלקחות. אין להפעיל את המכשיר לחימום ראשוני עם הנייר בפנים וללא מזון עליו.