קינוח לפסח: מקפא פקאנים ונשיקות
מכירים את זה שמגיע פסח, אתם מחפשים קינוח לפסח טעים אבל בלי לעבוד קשה? מקפא פקאנים ונשיקות מושלם בניחוח עדין של קפה!
מצרכים
2 מיכלים או 500מ"ל שמנת מתוקה 38%
- 1 כפית קפה נמס
- 200 גרם או 1כוס פקאנים מסוכרים
- 15יחידות נשיקות מרנג או 5 תחתיות מרנג (80-100 גרם)
קישוט
- 100 גרם שוקולד מריר
- 100 גרם או 1/2כוס פקאנים מסוכרים
- 2 יחידות סנו סושי – שקית זיפר סליידר L
- 10 יחידות סנו סושי – תבניות קאפקייקים מנייר
אופן הכנה
- מקציפים את השמנת עם הקפה הנמס עד לקבלת קצפת.
- בשקית זיפר L סנו סושי מרסקים את הפקאנים (לחתיכות קטנות יחסית) וכשהפקאנים שבורים מוסיפים את המרנג ושוברים אותו בתוך השקית.
- מעבירים את הפקאנים והמרנג לתוך הקצפת ומערבבים יחד בעדינות.
- מעבירים לתבניות קאפקייקס מנייר סנו סושי. עוטפים בניילון נצמד סנו סושי ומקפיאים ללילה או לפחות ל-6-7 שעות.
- לקישוט ממיסים את השוקולד עד לקבלת רוטב שוקולד חלק ומזלפים מעל.
- קוצצים גס את הפקאנים המסוכרים ומפזרים מעל השוקולד.
- שומרים במקפיא עד להגשה.
לינק לסרטון ביוטיוב -
X
יש לך טיפים בשבילנו?
יש לך טיפ מועיל ותרצה שאנשים נוספים יהנו ממנו? שלח אותנו אליו ואנחנו נדאג לפרסמו
X
יש לך בעיה?
אם יש לכם בעיה הקשורה לניקיון ולתחזוקת הבית- נשמח שתשתפו אותנו. הבנת הצרכים ובעיות יומיומיות תסייע לנו לפתח עבורכם פתרונות יעילים.