קינוח לפסח: מקפא פקאנים ונשיקות

מכירים את זה שמגיע פסח, אתם מחפשים קינוח לפסח טעים אבל בלי לעבוד קשה? מקפא פקאנים ונשיקות מושלם בניחוח עדין של קפה!

מצרכים

2 מיכלים או 500מ"ל שמנת מתוקה 38%

  • 1 כפית קפה נמס
  • 200 גרם או 1כוס פקאנים מסוכרים
  • 15יחידות נשיקות מרנג או 5 תחתיות מרנג (80-100 גרם)

קישוט

  • 100 גרם שוקולד מריר
  • 100 גרם או 1/2כוס פקאנים מסוכרים
  • 2 יחידות סנו סושי – שקית זיפר סליידר L
  • 10 יחידות סנו סושי – תבניות קאפקייקים מנייר

אופן הכנה

  1. מקציפים את השמנת עם הקפה הנמס עד לקבלת קצפת.
  2. בשקית זיפר L סנו סושי מרסקים את הפקאנים (לחתיכות קטנות יחסית) וכשהפקאנים שבורים מוסיפים את המרנג ושוברים אותו בתוך השקית.
  3. מעבירים את הפקאנים והמרנג לתוך הקצפת ומערבבים יחד בעדינות.
  4. מעבירים לתבניות קאפקייקס מנייר סנו סושי. עוטפים בניילון נצמד סנו סושי ומקפיאים ללילה או לפחות ל-6-7 שעות.
  5. לקישוט ממיסים את השוקולד עד לקבלת רוטב שוקולד חלק ומזלפים מעל.
  6. קוצצים גס את הפקאנים המסוכרים ומפזרים מעל השוקולד.
  7. שומרים במקפיא עד להגשה.

לינק לסרטון ביוטיוב - 

מתכון לקינוח לפסח: מקפא פקאנים ונשיקות - פודי (youtube.com)