טירמיסו-אינגליש קייק

 

 

מרכיבים:
½ חבילה בישקוטים
1 גבינת מסקרפונה
400 מ"ל שמנת 38%
50 גרם סוכר
½ כפית מחית וניל
2 מנות אספרסו
אבקת קקאו

אופן הכנה:
שמים בקערה את האספרסו ומוסיפים חצי כוס מים
מקציפים במיקסר את הגבינה עם השמנת, סוכר ומחית וניל.
טובלים את הבישקוטים בקפה ומסדרים שכבה בתחתית תבנית אינגליש קייק.
שמים מחצית מכמות הקצפת ומיישרים.
טובלים בישקוטים בקפה ומסדרים שכבה נוספת, ומעליה את שארית הקצפת.
מקררים לפחות 3 שעות (עדיף לילה)
לפני ההגשה מפזרים קקאו מלמעלה